Vaš partner za prehranske dodatke
ikonce-[Recovered]

Zanesljivost

Z nami dobite zanesljivega partnerja in zagotovilo o kakovosti osnovnih sestavin. Poskrbimo za vse – brezhibno proizvodnjo, etiketiranje, branding in pakiranje vašega edinstvenega izdelka.

strokovnost

Strokovnost

Prisluhnemo in z vami sodelujemo že od prvega dne. Verjamemo v transparenten odnos, zato vam bomo zagotovili vpogled v celoten proces izdelave. Smo certificirani proizvajalec, ki mu lahko zaupate.

inovativnost

Inovativnost

Pomembno nam je, da smo vedno v koraku z novostmi na področju prehranskih dopolnil, nutricionistike in najvišjih standardov. Zaupajte našim večletnim izkušnjam, poglobljenemu znanju in perfekcionizmu.

unikat

Edinstvenost

Skupaj oživimo vaše ideje in ustvarimo izdelke, ki izpolnijo pričakovanja vseh. Navdihnite nas z vašimi željami in skupaj bomo oblikovali izdelek, ki je varen, koristen, tržen, edinstven in vreden svojega imena.

Realizirajte vašo edinstveno formulacijo z Biostile

PREDNOSTI LASTNIH FORMULACIJ

Tukaj smo, da vam pomagamo pri kreiranju in izdelavi vaše inovativne in prvovrstne formulacije ali recepture. Naši strokovnjaki bodo z vami pripravili kvalitetno zasnovo in z neprestanim testiranjem in nadgrajevanjem zagotovili zanesljivost, varnost in brezhibnost končnih izdelkov.

Vaša ideja. Naš navdih.

Formulacije in izdelki ustvarjeni v skladu z najvišjimi proizvodnimi standardi.

Dostop za partnerje

Vaša ideja. Naš navdih.

Formulacije, ki jih spremlja visok standard in brezhibnost.

O nas

Na desni si lahko ogledate katalog o naših produktih!

Spodaj si lahko ogledate katalog o naših produktih!

Kakovost je naše vodilo na vsakem koraku – od izbire ustreznih in kakovostnih surovin, formulacije, proizvodnje, brandinga, pakiranja do zadovoljstva s končnim izdelkom vas in vaših kupcev. Verjamemo, da se v naši pestri ponudbi preverjenih formulacij in receptur, najde prava tudi za vas.

Želite več informacij o nas in naših produktih?

Pustite nam svoje podatke in poslali vam bomo naš celoten katalog!

Zagotavljamo vam, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našem obvestilu o varovanju podatkov.

Kakovost je naše vodilo na vsakem koraku – od izbire ustreznih in kakovostnih surovin, formulacije, proizvodnje, brandinga, pakiranja do zadovoljstva s končnim izdelkom vas in vaših kupcev. Verjamemo, da se v naši ponudbi najboljših in preverjenih formulacij in receptur najde tudi prava za vas.

Izdelek brez naslova (19)

Kapsule

Edinstvena dozirna oblika za praške in mešanice, ki zaščiti občutljive sestavine in zagotovi stabilnost izdelka.

Izdelek brez naslova (18)

Tekočine

Hitro učinkovita dozirna oblika z visoko stopnjo absorpcije, možnostjo dodajanja okusa in prijetnejša za konzumiranje.

Izdelek brez naslova (20)

Praški

Praški so dozirna oblika, ki je primerna za večje količine doziranja proizvoda, ki ga ne bi mogli konzumirati v kapsulah.

sachets_resized.jpeg

Sacheji

Vsestranska priročna dozirna oblika, ki zagotavlja stabilnost sestavin, je enostavna za prenašanje in se hitro raztopi.

Izdelek brez naslova (21)

Kozmetika

Za vaše podjetje ponujamo tudi vrsto kozmetičnih produktov in edinstvenih formulacij.

Edinstvene in visoko kakovostne formulacije za katerokoli vrsto dodatkov

Vse izdelke proizvajamo v izjemno učinkovito opremljenem laboratoriju in pod budnim očesom naših visoko usposobljenih strokovnjakov. Naše zmogljivosti pa vam omogočajo neprestano zalogo vaših izdelkov.

Prvovrstna kvaliteta

Zavedamo se, kako pomembna sta varnost in kvaliteta izdelkov, zato vam jo zagotavljamo skozi celoten proces. Za proizvodnjo vseh vrst prehranskih dodatkov, uporabljamo le najkakovostnejše surovine in sestavine. Z neprestanim testiranjem in nadgrajevanjem poskrbimo za varne, čiste in učinkovite formulacije in recepture. Takšne, ki presežejo naša in vaša pričakovanja.

Prvovrstna kvaliteta

Zavedamo se, kako pomembna sta varnost in kvaliteta izdelkov, zato vam jo zagotavljamo skozi celoten proces. Za proizvodnjo vseh vrst prehranskih dodatkov uporabljamo le najkakovostnejše surovine in sestavine. Z neprestanim testiranjem in nadgrajevanjem poskrbimo za varne, čiste in učinkovite formulacije in recepture. Takšne, ki presežejo naša in vaša pričakovanja.

Edinstvene formulacije

Naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri oblikovanju lastne inovativne in prvovrstne formulacije ter proizvodnji edinstvenih izdelkov, s katerimi boste izstopali na trgu. V procesu proizvodnje usmerjamo vso pozornost v prava razmerja surovin. Pri tem pa se držimo načela, da kvaliteto sestavin določi testiranje. Kvalitetne sestavine pa naredijo znamko edinstveno in ne obratno.

Povzdignite vašo blagovno znamko – z novim dizajnom!

Kupci hitro ocenjujejo izdelke na podlagi prvega vtisa – povežite svojo linijo izdelkov z izstopajočim in unikatnim dizajnom. Nudimo vam raznolike rešitve pakiranja, vrhunske embalaže in izdelave logotipa za vse vrste prehranskih dopolnil, s katerimi boste na izdelkih pustili svoj pečat. Naj vaša blagovna znamka izstopa med ostalimi na polici!

Skupaj oživimo in ustvarimo vaš potencial

Zaupajte nam izdelavo vašega prehranskega dopolnila

Skupaj oživimo in ustvarimo vaš potencial

Zaupajte nam izdelavo vašega prehranskega dopolnila

Kreirajmo vašo prvovrstno formulacijo skupaj

LASTNE FORMULACIJE

Imate v mislih specifično formulacijo za dotično ciljno skupino? Pomagamo vam pri realiziranju vaše inovativne formulacije in proizvodnji prvovrstnih izdelkov, s katerimi boste izstopali na trgu.

Kreirajmo vašo prvovrstno formulacijo skupaj

V Biostile nudimo celovite rešitve, prilagojene vašim željam, s področja proizvodnje prehranskih dopolnil. Namesto vas poskrbimo za kreiranje in izdelavo formulacij, proizvodnjo, dizajn, pakiranje in jasno prisotnost vaše blagovne znamke v celotni liniji izdelkov. Naše zmogljivosti zagotavljajo stalno zalogo izdelkov. Lahko se zanesete in zaupate, da bodo končni izdelki dosegli vaša pričakovanja in visoke zahteve trga ter predpisov.

Dovolite, da vaši izdelki izstopajo

BRANDING IN DIZAJN

S kreativnimi rešitvami nadgradimo vaše izdelke in na njih pustimo vaš pečat. Pomagamo vam oblikovati logotipe in unikatna pakiranja, zaradi česar bodo vaši izdelki že od daleč prepoznavni in izstopajoči.

POT DO USPEHA JE SAMO ENA:

V sodelovanju z Biostile vam je zagotovljena

POT DO USPEHA JE SAMO ENA:

V sodelovanju z Biostile vam je zagotovljena

Postani partner

Zagotavljamo vam, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našem obvestilu o varovanju podatkov.