BIOSTILE D.O.O. NA SEJMU WHITE LABEL V FRANKFURTU, 12. & 13. 10. 2022

Tudi letos smo se s podjetjem Biostile udeležili sejma White Label v Frankfurtu. Gre za osrednji dogodek v Evropi, kjer je na enem mestu združeno vse, kar je novega na področju prehranskih dopolnil. Dogodka se udeležijo proizvajalci prehranskih dopolnil, dobavitelji, kupci in spletni prodajalci z vsega sveta.

Dogodek na katerem moraš biti.

Tisoče spletnih prodajalcev prehranskih dopolnil pod isto streho, dobavitelji in kupci z vsega sveta. Številni strokovnjaki na področju prehranskih dopolnil in prodaje s katerimi si izmenjati izkušnje in znanje ter na ta način izboljšati svojo ponudbo, razširiti poslovno mrežo in popeljati podjetje na še višjo raven.

Biostile je vse udeležence sejma navdušil tako z vrhunskimi izdelki, s strokovnim pristopom ter s predstavitvijo lastnih proizvodnih kapacitet kot tudi z razstavnim prostorom. Sejemsko dogajanje je vsebinsko obogatil tudi naš dr. Dejan Gmajner, vodja oddelka za raziskave in razvoj, ki je podjetje Biostile predstavil z dvema strokovnima predavanjema.

NOVOST na letošnjem sejmu pa je bila predstavitev kliničnih študij za pet ključnih izdelkov v Biostilovi pestri ponudbi.

S kliničnimi raziskavami potrjujemo kakovost Biostile prehranskih dopolnil

Ponosni smo, da je podjetje Biostile trenutno naročnik največjega sklopa kliničnih študij, ki potekajo v Sloveniji, na Univerzi na Primorskem, na Fakulteti za vede o zdravju.

Zavedamo se, da so učinkovite klinične raziskave nujno potrebne za proizvajanje varnih, kvalitetnih, učinkovitih in zanesljivih prehranskih dopolnil.

Predstavitev izsledkov kliničnih študij prehranskih dopolnil Biostile, na sejmu v Frankfurtu, je bila tako dodana vrednost podjetja in celotnega poslovanja, saj smo dodatno dokazali in potrdili varnost, učinkovitost, predvsem pa visoko kakovost izdelkov Biostile.

Klinične študije smo izvedli za naslednje izdelke:

  1. Microenkapsulirani Q10
  2. Protex Complet
  3. Liver Complet
  4. Liquid Prebiotics
  5. Viachole Fiber