Biostile, tudi letos, prejel zlato boniteto odličnosti

V podjetju Biostile smo tudi letos prejeli zlato boniteto odličnosti CompanyWall.

Biostile d.o.o. je hitro rastoče slovensko podjetje. Zaupajo nam ljudje doma in po svetu. In to dokazuje tudi pred kratkim prejeti certifikat odličnosti.

Pridobljen certifikat CompanyWall tudi uradno potrjuje ključne vrednote našega poslovanja – skrb za kakovost, stabilnost in odlično poslovno politiko podjetja.

Podjetje Biostile je eno najbolj zanesljivih podjetij na trgu. Uživamo zaupanje strank in poslovnih partnerjev doma in v tujini. Vsak dan smo namreč prisotni na več tujih trgih.

Kaj je certifikat CompanyWall?

Certifikat CompanyWall je uveljavljena ocena odličnosti, ki velja tako v Sloveniji kot v tujini. Je hiter in objektiven pokazatelj kvalitetnega poslovanja, uveljavljen tako na domačem kot tujem trgu. Z njim prejemniki potrjujejo, da svoje finančne obveznosti poravnavajo v rokih in tudi v prihodnosti ne kažejo znakov nestabilnega poslovanja.

Zakaj je podjetje Biostile med najboljšimi?

✔️Proizvodnja izdelkov Biostile poteka skladno z najvišjimi proizvodnimi standardi.

✔️Podvržena je strogemu nadzoru vseh postopkov proizvodnje

✔️Zagotavljano izbor najkvalitetnejših surovin

✔️Kakovost naših izdelkov je potrjena tudi s kliničnimi študijami

✔️Vsi naši izdelki so odgovor na potrebe sodobnega človeka

✔️Odlikuje nas lastna proizvodnja, visoko izobražen in multidisciplinaren kader, ki sodeluje na vsakem koraku.

Certifikat odličnosti pomeni potrditev, da delamo dobro in je obenem referenca tako za naše stranke kot tudi za poslovne partnerje, da smo zaupanja vreden poslovni partner.

Še naprej bomo sledili našim načelom, ki temeljijo na zagotavljanju visokokakovostnih storitev in končnih izdelkov našim strankam, svetovanju in razvoju prehranskih dopolnil in kozmetike najvišje kakovosti ter varovanju zaposlenih in okolja v katerem delujemo.