Liquid Prebiotics – Prehransko Dopolnilo

28.90 

Primerjaj

Opis


Gospa Herta svetuje

Prebavni encimi so beljakovine, ki so nujno potrebne za prebavo zaužite hrane. V našem črevesju imamo kar 80 % imunskega sistema, ter pribljižno 2 kg bakterij, ki živijo z nami in za nas. Bakterije so prisotne že v ustih in spremljajo hrano vse do izhoda. Pomagajo nam, da se hrana pravilno presnavlja in da iz hrane izdelamo pravilne vitamine, da je naše blato pravilne strukture ter da imamo dovolj močan imunski sistem.

Proizvod Liquid Prebiotics bo okrepil vašo črevesno floro in vam pomagal premagati težave z drisko in zaprtjem, obenem pa bo dvignil vaš imunski sistem. Delovanje se čuti izjemno hitro.

Lastni izdelek podjetja BIOVIS d.o.o. smo ustvarili v sodelovanju s specialistom za notranje bolezni, kardiologom prim. Tomislavom Majičem.

Dr. Tomislav Majić je ustanovitelj centra za rehabilitacijo srčnih bolnikov v zdravilišču Terme Šmarješke Toplice. Ima več kot 20 let izkušenj na področju preventivne kardiologije, tako pri strokovnem delu v združenju Kardiologov in Angiologov Slovenije, kot pri javnih nastopih na TV in drugih množičnih občilih.


Sestavine (vsebnost 40 ml soka):

Inulin                                                                    700 mg
Arabinogalaktan 700 mg

Navodila za uporabo: Popijemo 20 ml soka dvakrat dnevno, in sicer 30 minut pred zajtrkom in pred večerjo.

Količina: 1 Liter

"" je bil dodan na seznam želja.