Nutrilegs – Krema

19.90 

Krema Nutrilegs je resnično koristen in učinkovit preparat, ki nahrani naše noge in jim pomaga vzpostaviti pravilno cirkulacijo. Najboljša je preventiva, vendar krema je izjemno učinkovita tudi v kasnejšem obdobju, zaradi svoje izjemne sestave. Delovanje kreme Nutrilegs se čuti izjemno hitro.

Primerjaj

Opis

Na naše ožilje vplivajo naše navade, vsakodnevno delo, naj bo to stoječe ali sedeče, ter naša genska zasnova. Velikokrat na naše ožilje vpliva tudi nosečnost in težki fizični napori.
Seveda se vse skupaj še bolj pozna z staranjem našega organizma. Vendar na žalost so raziskave pokazale, da ima kar petina 20- letnikov že spremembe na ožilju. Pri starosti 60 let pa je ta odstotek
izjemno visok in doseže kar 80 %.

Veliko ljudi ima kronično vensko popuščanje, ta bolezen nima samo estetskega problema, ampak lahko povzroči velike zdravstvene probleme. Sploh imamo tukaj opraviti z bolečimi nogami, težkimi nogami, pekočimi poleti, mrzlimi pozimi. Počasi se spremeni tudi sama pigmentacija kože in lahko pride do ulkusov in posledično do amputacij. Zato je izredno dobro, da čim prej naredimo vse potrebno za vzdrževanje zdravja našega ožilja.

Sestavine:
-Morska glina,
-Izvleček divjega kostanja Aescin (Aesculus hippocastanum),
-olje rožmarina,
-magnezijevo olje,
-ognjič,
-konopljino olje,
-evkaliptusovo olje.

Način uporabe: Kremo namažemo dvakrat na dan. Noge zmasiramo v smeri srca, samo proti stegnom navzgor vsaj vse do podkolena.

"" je bil dodan na seznam želja.