LETO 2023 V BIOSTILE

Kljub prehodu v novo leto se v podjetju Biostile še vedno oziramo nazaj v leto 2023 z občutkom hvaležnosti in ponosa. V preteklem letu smo namreč izpeljali veliko pomembnih projektov, povzdignili naše izdelke in ime Biostile visoko na lestvici priznanih proizvajalcev prehranskih dopolnil v Evropi, ob tem pa nismo pozabili na ljudi okoli nas.

V letu 2023 smo donirali več kot 30.000 € različnim organizacijam, ki v ospredje postavljajo vrednote, ki jih tudi sami cenimo in podpiramo. Med prejemniki naših donacij so organizacije, ki se zavzemajo za okoljevarstvo, izobraževanje, zdravje in socialno pomoč. Verjamemo, da je naša moč v sodelovanju in podpori pobud, ki soustvarjajo boljši jutri za vse nas.

V podjetju Biostile smo ponosni, da smo lahko s svojimi donacijami prispevali k različnim projektom in iniciativam ter s tem podprli delovanje organizacij, ki so v naši regiji izredno pomembne. Verjamemo v moč sodelovanja in trajnostnega vpliva ter se bomo trudili k nadaljnjemu partnerstvu in družbeno odgovornemu delovanju tudi v prihodnosti.