Odlična rešitev za težave z vašim ožiljem

  • BIOstile
  • 10/08/2018
  • 0

Na naše ožilje vplivajo naše navade, vsakodnevno delo, naj bo to stoječe ali sedeče, ter naša genska zasnova. Velikokrat na naše ožilje vpliva tudi nosečnost in težki fizični napori.

Seveda se vse skupaj še bolj pozna z staranjem našega organizma. Vendar na žalost so raziskave pokazale, da ima kar petina 20- letnikov že spremembe na ožilju. Pri starosti 60 let pa je ta odstotek izjemno visok in doseže kar 80 %.

Veliko ljudi ima kronično vensko popuščanje, ta bolezen nima samo estetskega problema, ampak lahko povzroči velike zdravstvene probleme. Sploh imamo tukaj opraviti z bolečimi nogami, težkimi nogami, pekočimi poleti, mrzlimi pozimi. Počasi se spremeni tudi sama pigmentacija kože in lahko pride do ulkusov in posledično do amputacij. Zato je izredno dobro, da čim prej naredimo vse potrebno za vzdrževanje zdravja našega ožilja.

Koristen in učinkovit preparat je tudi krema NUTRILEGS, resnično nahrani naše noge in jim pomaga vzpostaviti pravilno cirkulacijo.

To ime ni naključno, kajti z nego nog je potrebno začeti preden se pojavijo razširjene žile.

Najboljša je preventiva, vendar krema je izjemno učinkovita tudi v kasnejšem obdobju, zaradi svoje izjemne sestave.

Sestavine:

Biostilova krema za noge NUTRILEGS vsebuje naravne sestavine, ki ugodno vplivajo na stene krvnih žil.

Sestavine smo izbrali tako, da v ozadju stojijo klinična testiranja in raziskave, ki potrjujejo naslednje vplive:

 

  • Morska glina je idealno kombinacija vseh mineralov, ki se vpijejo preko kože, kar deluje pri nemirnih nogah in vzpostavlja prožnost ožilja kot tudi kože.
  • Izvleček divjega kostanja Aescin (Aesculus hippocastanum) pospešuje periferno cirkulacijo, pretakanje limfe in veča fleksibilnost ven, kot tudi preprečuje krvavitve, zmanjšuje prepustnost kapilar in ima vazodilatacijsko delovanje. V moderni fitoterapiji to sestavino uporabljajo pri tromboflebitisu, varikoznemu ulkusu, problemih s hemoroidi, bolečinah.
  • Olje rožmarina pospešuje cirkulacijo v kapilarah in posledično vpliva na zmanjšano izstopanje le teh. Zaradi izboljšanja mikrocirkulacije pa se izboljša samo zdravje kože in ugodno spremeni barva kože.
  • Izjemna snov v kremi je tudi magnezijevo olje, ki deluje sproščujoče na ožilje kot tudi na mišičevje. Preko kože se absorbira v izjemno velikem procentu in takoj opazimo, da nimamo več krčev in nemirnih nog. Sprošča mišice, kar pomeni, da se lažje regenerirajo v toku noči, sploh pri večjih naporih.
  • Vsem je poznan ognjič kot zdravilna rastlina. Iz njega se proizvaja olje, ki se uporablja v medicinske in kozmetične namene. Nekatere njegove sestavine (kot npr. flavonoidi) se topijo v vodi, medtem ko se karotini in xantofiIi (to so pigmenti) topijo v olju. Prav zaradi teh lastnosti, se v tem preparatu lahko uporabljajo oboji.
  • Konopljino olje poskrbi za zdravo kožo in pomaga ožilju k boljšemu delovanju.
  • Evkaliptusovo olje poskrbi za protiglivično delovanje, preprečuje vnetne procese, ki potekajo v ožilju in na ta način tudi preprečuje strdke v žilah.

Te kompleksne in aktivne snovi dokazano zagotovijo antivirusno, antimikrobno in protivnetno delovanje, pospešujejo celjenje ran in imajo zaščitno funkcijo celic.

Pomagajo vzpostavit prožno in zdravo ožilje, kožo in tudi vezivna tkiva, sproščujoče deluje na mišičevje. To nam zagotavlja mirnejše noči in lažji spanec.

Opazili boste lažje noge, nepokoče, boljšo prekrvavitev in lepšo barvo kože. Poskrbimo za svoje noge, na njih se opazijo prvi znaki staranja.

Način uporabe: Kremo namažemo dvakrat na dan. Noge zmasiramo v smeri srca, samo proti stegnom navzgor vsaj vse do podkolena.

Deli:

Hrana za zdravo ožilje

V boj s holesterolom in odvečno težo

"" je bil dodan na seznam želja.