Razstrupljanje težkih toksičnih kovin iz telesa

  • BIOstile
  • 25/07/2018
  • 0

Težke kovine so strupene in predstavljajo resno grožnjo za zdravje. V telesu se nalagajo in ko koncentracija preseže določeno mejo, povzročijo številne bolezenske znake, med drugim bruhanje, otekanje, glavobol, omotičnost in celo smrt. Ker se jim ne moremo izogniti, je pomembno, da poskrbimo, da svinec, živo srebro, aluminij, kadmij, arzen in druge škodljive kovine odplaknemo iz telesa. Najdemo jih v vodi, hrani, zraku in mnogih izdelkih.

Prisotnost toksičnih težkih kovin pri človeku se najprej opazi z utrujenostjo in slabokrvnostjo. Nahajajo se v spodnjem delu trebuha in nogah.

Izpostavljenost svincu lahko povzroči demenco in Alzheimerjevo bolezen, učne težave, napade, agresijo, hiperaktivnost in mnoge druge zdravstvene težave. Študija na Falklandskih otokih je pokazala povezavo med svincem in Parkinsonovo boleznijo. Svinec in kadmij je moč najti v cigaretnem dimu (tudi pri pasivnem kajenju), hrani iz pločevink, barvitem, gladkem časopisnem papirju, nekaterih keramičnih posodah, stenskih barvah v starejših domovih, svinčenih ceveh v starejših stavbah in rafinirani čokoladi.

Dobro znana lastnost živega srebra, ki se sprošča v obliki hlapov, je, da po krvi hitro pride do možganov, zato ga povezujemo z nevrološkimi, psihološkimi in imunološkimi boleznimi, skupaj z Alzheimerjevo boleznijo. Povzročal naj bi tudi srčno aritmijo, glavobole, zamegljen vid in splošno telesno šibkost.

Aluminij vstopi v telo s hrano, kozmetičnimi pripravki, pa tudi zdravili in cepivi ter se nalaga v možganske celice. Med izdelki, ki vsebujejo veliko aluminija in se jim velja izogibati, so zobne paste z aluminijevim hidroksidom, antipersipranti z aluminijevim kloridom, pijače v embalaži iz aluminija, aluminijasta kuhinjska posoda in aluminijasta posoda za kuhanje kave.

Postopek, s katerim telo očistimo težkih kovin, lahko izvedeno tudi sami z uživanjem živil, ki dokazano delujejo kot razstrupljevalci – aminokisline, peteršilj, aktivno oglje, brazilski oreški, česen in čebula. Drugi postopek pa lahko izvedemo z uživanjem prehranskega dopolnila HUMIFERR in s pomočjo DETOX obližev.

HUMIFERR je preparat, ki je klinično testiran za čiščenje težkih kovin iz telesa. Tudi pri nosečnicah.  Klinični testi kažejo, da se železo, ki ga najdemo v Humiferr kapsulah bolje absorbira kot druge železove spojine in je še posebej ustrezen pri anemiji – pomanjkanju železa. Testi kažejo, da po dveh mesecih redne uporabe pomaga tudi najresnejšim primerom pomanjkanja železa in normalizira telesne zaloge železa. Izboljšuje vezivno tkivo in transport železa po telesu, poleg tega pa ščiti celice pred oksidativnim stresom.

DETOX obliži pa delujejo kot refleksoterapija. Refleksoterapija je terapevtska metoda, ki z masažo posamezne cone stopala sprosti in harmonizira celotno telo ter tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje.

Navodila za uporabo: Uporaba obližev je možna na dva načina.

  • Na podplatih: za najboljšo učinkovitost naj bodo obliži nameščeni na obe nogi.
  • Na ostalih predelih: Obliže lahko namestite neposredno na boleča mesta. Za najboljši učinek namestite obliže na podplate obeh nog in hkrati tudi na boleče dele telesa.

Obliži so enostavni za uporabo – pred spanjem enostavno namestite obliže na podplate nog, ki jih prej operite in jih zjutraj odstranite. Blagodejni učinek detoksikacijskih obližev je viden takoj. Zjutraj se boste prebudili poživljeni in sveži ter napolnjeni z dodatno energijo.

Deli:

Kako poskrbeti za zdravo srce in ožilje

Hrana za zdravo ožilje

"" je bil dodan na seznam želja.