PREDSTAVITEV BIOSTILE D.O.O. NA VITAFOODS EUROPE 2022
PREDSTAVITEV BIOSTILE D.O.O. NA VITAFOODS EUROPE 2022
PREDSTAVITEV BIOSTILE D.O.O. NA VITAFOODS EUROPE 2022
PREDSTAVITEV BIOSTILE D.O.O. NA VITAFOODS EUROPE 2022

PREDSTAVITEV PODJETJA BIOSTILE D.O.O. NA SEJMU VITAFOODS EUROPE 2022

V podjetju Biostile d.o.o. smo uspešno kandidirali na razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022.
 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj”. Evropska kohezijska politika v Sloveniji www.eu-skladi.si

Namen javnega razpisa: je preko sofinanciranja individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini povečati možnost predstavitve izdelkov/storitev podjetij mednarodni poslovni javnosti, povečati možnosti poslovnega sodelovanja podjetij s tujimi partnerji ter mednarodno konkurenčnost in stopnjo internacionalizacije podjetij. 

Naziv operacije: »Individualni nastop na mednarodnem sejmu Vitafoods Europe 2022 v obdobju od 10.5.2022 do 12.5.2022«


Ekipa podjetja Biostile je ponudbo in lastno blagovno znamko predstavljala na sejemskem razstavnem prostoru med 10. in 12. majem 2022. Sejem Vitafoods Europe je kraj, kjer se svetovna prehranska industrija združuje pri ustvarjanju inovacij in iskanju učinkovitih poslovnih rešitev. Sejem pokriva vse ključne sektorje, ki pokrivajo celotno dobavno verigo prehranskih dopolnil, od začetka do konca.

 

Na sejmu se je predstavilo preko 650 razstavljavcev iz več kot 50 držav. Sejem pa je obiskalo preko 25.000 obiskovalcev.

Glavni namen in cilji operacije za naše podjetje: Dogodka smo se udeležili s ciljem predstavitve lastne blagovne znamke in dosežkov na področju razvoja lastnih inovativnih postopkov pri izdelavi prehranskih dopolnil, kozmetike in čajev.

Poleg priložnosti za predstavitev in promocijo, je bil dogodek odlična priložnost za mreženje, iskanje novih potencialnih strank in poslovnih partnerjev, ter priložnost za pridobivanje dragocenih informacij glede trendov razvoja in priložnosti, ki jih panoga nudi. Po zaključenem sejmu si obetamo lažji prodor na tuja tržišča in boljšo prepoznavnost lastne blagovne znamke.

Celoten projekt znaša 50.719,11  EUR od tega znašajo lastna sredstva 42.667,92 EUR, pričakovana nepovratna spodbuda pa 8.051,19 EUR.

PREDSTAVITEV BIOSTILE D.O.O. NA VITAFOODS EUROPE 2022

Povezave:

–       Spletna stran RS Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

–       Spirit Slovenija

–       Evropska unija,  Evropski sklad za regionalni razvoj

 

 

Več informacij o evropski kohezijski politiki v Sloveniji je na voljo na spletni strani https://www.eu-skladi.si/