Uspešen poletni kamp Biostile 2023

Zaposleni v podjetju Biostile smo minuli konec tedna preživeli navdihujoč in razburljiv vikend na dogodku team building, katerega cilj je bil okrepiti timski duh in spodbuditi sodelovanje. Ta intenziven vikend ni bil le priložnost za sprostitev in zabavo, temveč tudi priložnost za doseganje poslovnih ciljev.

Na čudoviti lokaciji v Njivicah, na Krku, smo udeleženci imeli priložnost sodelovati v vrsti timskih aktivnosti, ki so razvijale naše sposobnosti sodelovanja, komunikacije in reševanja problemov. Organizirane so bile igre in izzivi, ki so spodbujali timsko delo in krepitev zaupanja med sodelavci.

Ekipe so na igrah morale sodelovati pri premagovanju različnih ovir ter združiti moči za reševanje izzivov, kot je prepoznavanje izdelkov. Ta aktivnost je izpostavila pomen timskega dela, hitrega odločanja in prilagodljivosti v nepredvidljivih situacijah. Udeleženci smo se z nasmehom na obrazu soočili z izzivi in drug drugega podpirali skozi vsako oviro.

Eden od vrhuncev vikenda je bil sklop predavanj, ki ga je otvorila ga. Dragica Korenjak z motivacijskim govorom in pregledom velikega napredka, ki ga je podjetje Biostile naredilo v zadnjih letih. Za njo je dosežke prejšnjega leta in novosti predstavil g. Borut Kosmina, predavanje je nato nadaljevala ga. Herta Kosmina, ki je izpostavila pomen dobrega odnosa s strankami, vzpostavljanje dolgoročnih odnosov z njimi, predvsem pa preseganje njihovih pričakovanj tako na ravni kvalitete izdelkov kot strokovnosti. Dr. Dejan Gmajner je predstavil inovativno in patentirano Biostile mikroenkapsulacijsko tehnologijo, ki jo je razvila in patentirala skupina strokovnjakov podjetja Biostile. Popoldanski izobraževalni del je zaključil dr. Tomislav Majić, dolgoletni sodelavec podjetja Biostile ter izkušeni dr. medicine internist kardiolog, ki je za podjetje Biostile razvil kar nekaj izdelkov.

Team building vikend je bil izjemno pomemben za vse nas. Opazili smo, da smo se zaposleni povezali na povsem novi ravni. Občutek skupnosti in podpore med sodelavci se je okrepil, kar se bo zagotovo odrazilo na naši produktivnosti in uspehu v prihodnosti.

Poleg aktivnosti za razvijanje timskega duha smo se zaposleni lahko sprostili in uživali v morju ter v poletnih večerih z živo glasbo ter ognjemetom na morju.

Še nekaj utrinkov: