Dolgo pričakovan poletni kamp Biostile je za nami.

Že leta je to tradicionalni dogodek, ki združi vse zaposlene v skupini Biostile. Letos se je dogodek odvil na otoku Krk, kjer nam je vodstvo podjetja pripravilo nepozabno vikend doživetje. Odlična priložnost za vse nas, da se vidimo, spoznamo, pomenimo v živo in tako združimo prijetno s koristnim.

Skupina Biostile šteje trenutno že 6 podjetij, iz 6 držav.

Na Krku smo se zaposleni iz Slovenije, Srbije, Češke, Slovaške, Grčije, Hrvaške in Italije povezali v eno veliko družino. Pridružil se nam je tudi primarij Tomislav Majić, dr. med., specialist internist kardiolog, naš dolgoletni strokovni sodelavec ter avtor številnih formul najbolj prodajanih izdelkov podjetja Biostile.

Tridnevni poletni kamp se je začel v petek, 24. 6. 2022, popoldne s pijačo dobrodošlice in prijetnim spoznavnim večerom, na katerem smo se povezali predstavniki vseh držav. Večerni dogodek je spremljala glasba skupine Viktorji.

Sobotno jutro je bilo v znamenju team building-a. Skupine zaposlenih iz vseh držav so se potegovale za zmago v različnih igrah. Tudi tukaj smo vsi člani družine Biostile dokazali, da znamo sodelovati, se znamo podpirati, se boriti in doseči zastavljeni cilj. Najboljši pa so domov odnesli tudi pokale.

Po kosilu je sledil uradni del poletnega kampa Biostile. Na mednarodnem seminarju je prisotne prvi nagovoril direktor podjetja Biostile, g. Dalibor Kosmina.

Za njim je na oder stopila ga. Nataša Obradović, predstavnica Biostile Srbija, podjetje, ki piše izjemno uspešno zgodbo poslovanja in širjenja prepoznavnosti prehranskih dopolnil Biostile v Srbiji.

Izobraževalni seminar je nadaljeval primarij Tomislav Majić, dr. med., dolgoletni sodelavec podjetja Biostile ter avtor številnih formul najbolj prodajanih izdelkov Biostile. Ob tej priliki je predstavil novi izdelek, ki bo kmalu na prodajnih policah.

Dr. Dejan Gmajner, vodja razvoja in raziskav, je predstavil sistem vodenja kakovosti v podjetju. Z nami je delil informacije o izredno pomembnem projektu trenutno v teku – sklop kliničnih študij izdelkov, ki potekajo v Sloveniji. Predstavil nam je tudi sveže pridobljene in že obstoječe certifikate kakovosti, ki potrjujejo visoko kakovost izdelkov Biostile.

Sledil je še govor gospe Herte Kosmina, strokovne sodelavke in gonilne sile podjetja Biostile. Udeležencem seminarja je predstavila še eno izjemno novost, ki bo kmalu obogatila paleto Biostilovih izdelkov.

Bogato obarvan dan z izobraževalnim seminarjem je zaokrožila podelitev priznanj, večerja, torta in veličasten ognjemet.

Ponosni smo, da smo del zgodbe Biostile.

Hvala družini Kosmina za dano priložnost. In hvala vsem za nepozaben konec tedna.