Biostile podpira dobrodelno akcijo Radia 1 Deželak junak

Biostile podpira dobrodelno akcijo Radia 1 Deželak junak

Skupaj lahko naredimo veliko dobrega. Zato se v Biostile z velikim veseljem pridružujemo akciji Deželak junak, ki jo letos že jubilejno organizira Radio 1. S to plemenito pobudo že 10. leto zbirajo denar za otroke iz socialno ogroženih družin. Z zbrano vsoto jim bodo omogočili nepozabne poletne počitnice, ki si jih sicer ne bi mogli privoščiti.

 

Skupaj za brezskrbno otroštvo

S ponosom sporočamo, da smo v podjetju Biostile podprli akcijo Deželak junak z donacijo v višini 5.000 EUR. Tako tudi sami doprinašamo svoj košček v mozaiku, ki bo številnim otrokom pomagal do brezskrbnih počitnic, polnih smeha in novih dogodivščin. S tem prispevkom želimo pripomoči k njihovi lepši prihodnosti in krepiti vrednote solidarnosti in sočutja v naši skupnosti.

 

Miha, srečno naprej!

Z vsakim prispevkom se še bolj približamo končnemu cilju – čim več otrokom omogočiti nepozabne poletne počitnice, ki si jih prav vsak izmed njih zasluži. Miha Deželak in ekipa Radia 1, želimo vam srečno in uspešno pot še naprej. Vse, ki si to lahko privoščite, pa vabimo, da tudi sami prispevate za nasmehe otrok in jim podarite upanje za lepšo prihodnost