Podjetje Biostile dopolnilo 11 let

Biostile, slovenski proizvajalec visokokakovostnih prehranskih dopolnil, je na slovenskem tržišču prisotno že 11 let.

Hitro rastoče slovensko podjetje s sedežem na Krasu, v Komnu je letos zabeležilo kar 38% rast, kar nakazuje na to, da izdelkom Biostile  zaupa vedno več ljudi doma in po svetu.

Izredno ponosni smo, da pišemo zgodbo o uspehu slovenskih prehranskih dopolnil Biostile, pri tem pa sledimo načelom vrhunske kakovosti sestavin in proizvodnje.

Naša skrb je ustvarjati kakovostna prehranska dopolnila, ki dajejo rezultate, ki jih je mogoče občutiti.

Poleg vedno več zadovoljnih uporabnikov, pa učinkovitost in pozitivne učinke izdelkov potrjujemo tudi s kliničnimi študijami.

Ponosni smo na to, da je vloženi trud v razvoj in proizvodnjo vsako leto bolj viden in prepoznaven. V 11 letih delovanja je podjetje Biostile iz lokalnega družinskega podjetja zraslo v sodobno, pomembno podjetje ter postalo eno od vodilnih podjetij v Sloveniji v panogi prehranskih dopolnil.

Podjetje Biostile dopolnilo 11 let

Katere so prednosti podjetja Biostile?

✔️Vse formulacije so plod raziskovalnega dela naše ekipe strokovnjakov

✔️ Sodelujemo z priznanimi strokovnjaki različnih strok, iz Slovenije in tujine

✔️Posodobili in razširili smo proizvodne kapacitete

✔️Prisotni smo že na 7 evropskih tržiščih

✔️V skupini Biostile je že 220 zaposlenih

11. obletnico smo praznovali na sedežu podjetja Biostile v Komnu

V soboto, 3. 9. 2022, smo 11. obletnico obeležili z uvodnim nagovorom direktorja Daliborja Kosmine, sledilo je strokovno predavanje prim. Tomislava Majića, dr. med., dr. Dejana Gmajnerja, vodje oddelka za razvoj in kakovost, ter strokovne sodelavke, ge. Herte Kosmina. Praznovanje smo okronali z zabavnim programom in torto.

Naši cilji za prihodnost

Glavno vodilo podjetja Biostile ostaja prilagodljivost sodobnemu življenjskemu slogu, učinkovita pomoč pri ohranjanju zdravja in zdravega življenjskega sloga ter celovit pristop pri formuliranju in proizvodnji varnih prehranskih dopolnil, vrhunske kakovosti.

Želimo nadaljevati zastavljeno poslovno pot in postati vodilno podjetje na področju storitev in proizvodnje prehranskih dopolnil v Evropi.