Hujšanje še nikoli ni bilo tako enostavno s pomočjo Slimis bonbonov

Hujšanje s pomočjo naših prehranskih dopolnil, ki vsebujejo edinstveno sestavino glukomanan, je zdaj lahko povsem enostavno in učinkovito. Sestavine v izdelkih, predvsem glukomanan, prispevajo k zmanjšanju telesne teže in k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Edinstvena formula naravnih učinkovin, ki jih vsebujejo bonboni Slimis in ostali izdelki za hujšanje, deluje z učinkovino vodotopnega polisaharida glukomanana,  iz vzhodno-azijske rastline konjak (Amorphophallus konjac). Gre za dragoceno prehransko vlaknino, ki dokazano pripomore pri izgubi odvečne telesne teže pri prehrani z manj kalorijami, kar potrjujejo opravljene klinične študije.

V pomoč pri nadzorovanju telesne teže in zmanjševanju apetita vsebujejo kapsule za hujšanje Microshapper izvleček tropskega sadeža garcinije, s hidroksicitronsko kislino (HCA) ter inulin, ki služi kot prehrana bakterijskih kultur ter vsebujejo kompleks citrusnih bioflavonoidov (Citrus aurantium), Lactobacillus rhamnosus SGL06, Bifidobacterium breve B-3, Bacillus subtilis BS-GA28.  Garcinija pripomore ohraniti občutek sitosti oziroma zavira apetit, hkrati pa prispeva k zmanjšanju skladiščenja maščob in na takšen način pomaga pri ohranjanju primerne telesne teže, uravnavanju povišanega pritiska in vzpostavljanju pravilne presnove, kar posledično normalizira tudi vrednosti holesterola v krvi.

Kapsule za hujšanje vsebujejo poleg izvlečka garcinije kar 2,5 milijardi bakterijskih kultur petih sevov, ki ohranjajo črevesno floro v odlični kondiciji in zagotavljajo optimalno presnovo. Te pozitivne spremembe, ki jih lahko dosežete samo z eno kapsulo na tešče s kozarcem vode, preprečujejo nalaganje kilogramov  in zmanjšajo napihnjenost.  

Izdelki za hujšanje delujejo odlično skupaj s produktom ViaChole Fiber, ki je na voljo v obliki praška in predstavlja bogat vir vlaknin svetlega indijskega trpotca, glukomanana iz konjaka, inulina iz cikorije in jabolka. Vsebino vrečice raztopite v vodi ali čaju in popijete pol ure pred zajtrkom. Tako boste že na tešče zagotovili prebavilom vse potrebno za optimalno delovanje.

Izdelki za hujšanje imajo večji učinek ob spremembi življenjskega sloga

Izdelki za hujšanje so odlični za uravnavanje holesterola, visokega krvnega tlaka in izboljšanje presnove. Še večjo učinkovitost pa dosežemo s spremembo nekaterih življenjskih navad glede prehrane, gibanja, pa tudi počitka in spanja. Vse več ljudi se namreč zaradi takšnih in drugačnih razlogov bori s težavami, ki jih povzroča stres, mastna in kalorična hrana, premalo spanja in gibanja. Kilogrami se začnejo nalagati, splošno počutje pa se poslabša, zato smo večkrat utrujeni, zaspani in brezvoljni in se težko zberemo. Že hoja po stopnicah nam predstavlja napor, pri katerem se potimo in zadihamo in najraje se zleknemo na kavč pred televizor, po možnosti s kakšnim slanim ali sladkim prigrizkom v roki, misel na hujšanje pa nas spravlja v slabo voljo.

Tako sklenemo začaran krog, ki vodi do slabega počutja, pomanjkanja energije in nizke samozavesti, ta pa nas pahne v obup in brezvoljnost, da bi naredili nekaj zase. Če na tej točki ne vzamemo vajeti v svoje roke in prevzamemo odgovornost za svoje počutje in zdravje, se kmalu pojavijo znaki bolezni kot so hipertenzija, povišan holesterol, sladkorna bolezen, depresija, težave s sklepi in seveda prekomerna telesna teža.

Vsi si seveda želimo, da bi obstajale čudežne tablete za hujšanje, s pomočjo katerih bi se kilogrami kar sami od sebe stopili. Vendar moramo predvsem sami narediti prve korake k boljšemu počutju in zdravju. Naravna zdravila za visok pritisk so predvsem hrana, ki vsebuje manj soli in ogljikovih hidratov, hkrati pa več vitaminov, mineralov in vlaknin. Visok krvni tlak uspešno znižamo tudi z zmanjšano količino zaužitega kofeina, alkohola in nikotina. Uživajmo živila, ki naravno znižujejo povišan pritisk, to so temna čokolada, jagodičevje, ribe (sploh losos in tuna), zelenjava (posebno listnata), oreščki in stročnice.

Tudi visok pritisk zaradi stresa je težava, pri kateri je lahko dosti storimo sami, hujšanje je že prvi korak v pravo smer. Poskrbimo za dovolj kvalitetnega spanja, kakšen sprehod v naravi, meditacijo, poslušanje glasbe ali morda branje zabavne knjige. Naučimo se tehnik umirjanja pred spanjem, izogibajmo se prebiranju slabih novic in tračev na družbenih omrežjih in se raje vpišimo v skupino za jogo ali telovadbo. Verjemite, v enem mesecu boste pri sebi opazili neverjetne spremembe.

Hujšanje z živili, ki topijo holesterol

Hujšanje in sprememba prehranjevalnih navad imata ugoden vpliv tudi na raven holesterola v krvi. Poznamo dve vrsti holesterola, verjetno ste že slišali izraz »dober in slab«, pravilno pa ga označujemo s kraticama HDL in LDL. Dejstvo je, da ljudje oba nujno potrebujemo za pravilno delovanje organizma, saj se nahaja v celičnih membranah, žolču, živčnih vlaknih ter preprečuje nastanek srčno-žilnih bolezni.

HDL ali zaščitni holesterol, se pravi »dober«, se prenaša po krvi z lipoproteini in na svoji poti odstranjuje odvečen holesterol iz tkiv in žilnih sten do jeter, od tam pa se preko žolča izloči iz telesa. LDL holesterol pa imenujemo »slab« holesterol, saj se, kadar ga je preveč, na svoji poti rad oprime žilnih sten. Ko se prične tam kopičiti, zoža prehod skozi žilo in s tem ovira pretok krvi. Tej bolezni pravimo arterioskleroza. Kadar se ji pridruži še visok pritisk, se lahko zgodi, da na tem mestu žilna stena poči in pride do krvnega strdka, ki popolnoma zamaši žilo. Sami vemo, kakšne so posledice; možganska kap, srčni infarkt, motnje v prekrvavitvi okončin, ki lahko vodijo tudi v sepso in smrt.

Zato je bistvenega pomena, da v prvi vrsti sami poskrbimo za znižanje vrednosti. Kaj lahko sami storimo za svoje zdravje? Nasveti so popolnoma enaki kot pri zniževanju krvnega tlaka. Hujšanje s spremembo prehranskega režima in vključevanjem gibanja v svoj dnevni ritual. Obvezno je omejevanje količin zaužitega sladkorja, izdelkov iz bele moke, predelanih maščob. Zamenjajte prigrizke za grizljanje semen ali oreščkov, uživanje rdečega mesa omejite in si raje večkrat privoščite kvalitetne ribe, kot so skuša, losos, sardine, ki vsebujejo zdrave omega-3 maščobne kisline.

Stres je poleg nezdrave izbire živil največji krivec za povišan holesterol. Izvajajte dihalne vaje, pojdite na sprehod v naravo, naučite se premagovati vsakdanje stresne situacije v službi in doma z meditacijo, pozitivnimi afirmacijami, predihajte čustva kot so jeza, žalost, razočaranje, nemoč. Poskrbite za kvaliteten spanec v zadostni količini, skratka kljub obilici vseh obveznosti, si vzemite čas zase in za svoje najdražje, ki vas napolnijo z življenjsko energijo in ljubeznijo. Predvsem pa imejte se radi in poskrbite za svoje dobro počutje.

Kapsule za hujšanje – pomoč pri ohranjanju zdravja

Kapsule za hujšanje, ki jih najdete poleg drugih prehranskih dopolnil med izdelki za hujšanje vam bodo v veliko pomoč pri spreminjanju nezdravih navad in uravnavanju visokih vrednosti holesterola in krvnega pritiska. Pomagali vam bodo premagovati lakoto, izboljšati presnovo, topiti maščobne obloge ter izboljšati splošno počutje.

Hujšanje je lahko samo po sebi stresno, saj je treba spremeniti zakoreninjene prehranske navade, se odpovedati določenim živilom in velikokrat se zgodi, da klonimo že na začetku, ko nas premaga lakota ali prevelika želja po sladkem. S pomočjo naravnih kvalitetnih prehranskih dopolnil iz naše ponudbe boste te težave zlahka premagali in se kmalu veselili odličnih rezultatov na tehtnici in pomlajenega videza. Da se boste lažje odločili, smo vam pripravili odlične komplete, v katerih so mehki bonboni, vlaknine in kapsule za hujšanje po akcijskih cenah.